Verbouwing metamorfose middenstraat te Zeijen

 

Zelfde huis, Nieuw gezicht - verbouwing te Zeijen

Een kleine woning op een smalle diepe kavel heeft bouwbedrijf Thijs rigoureus verbouwd en uitgebreid aan de achterzijde en de rechter zijkant. Hierdoor is er een soort bestaand voorhuis en een nieuw achterhuis ontstaan.

Het was even rekenen met de beschikbare bouwruimte op de kavel, maar in samenwerking met de opdrachtgever en de gemeente Tynaarlo, heeft bouwbedrijf Thijs een ruime woning via deze verbouwing weten te realiseren.

Omdat de er meer behoefte was voor ruimte op de verdieping (3 nieuwe grote slaapkamers) dan ruimte op de begane grond, is er direct aan de keuken een veranda ontstaan. Met daarboven de derde slaapkamer. Hoewel de veranda niet op het wensen lijstje stond, is het ondertussen het favoriete plekje waar het in meerdere jaargetijde zeer goed te vertoefen is.

Het project is door ons casco gerealiseerd, dit houdt in dat de opdrachtgever zelf voor de afwerking en de technische installaties heeft gezorgd.

 

Bouwgarant keurmerk
Politie Veilig Wonen Keurmerk
NVBU Keurmerk
Groen Bouwen Keurmerk
 
 
Hoofdstraat 6 - 9491 AE Zeijen - Gemeente Tynaarlo - Telefoon: 0592 - 291 608 - Fax: 0592 - 291 679 - info@bouwbedrijfthijs.nl