Verbouw boerderij Zeijerveld:
Een verbouwing met klassieke elementen


Verbouwing Zeijerveld

Op het Zeijerveld onder de rook van Assen heeft bouwbedrijf Thijs een boerderij geheel verbouwd, volgens de definitie van het geheel. Alles wat er aan de buiten en binnenzijde te zien is, is vernieuwd.

Om aan de huidige eisen te kunnen voldoen heeft bouwbedrijf Thijs de bestaande boerderij in Zeijerveld helemaal gestript, en hebben de steens buitenmuren de functie van binnenmuren overgenomen. Vervolgens is er een compleet nieuwe buitengevel om de hele boerderij gemetseld, zodat de boerderij door de verbouwing er niet alleen weer als nieuw uitziet, maar ook gelijk voorzien is van isolatie volgens de huidige normen.

De karakteristieke elementen van de oude boerderij te Zeijerveld onder de rook van Assen heeft bouwbedrijf Thijs in het voorhuis terug laten komen. De orginele oude naamsaanduiding “groote schuur” werd hergebruikt. De kozijnen van het voorhuis zijn voorzien van luiken en hebben in 2 kleuren gemetselde hanenkammen. Om de verbouwing van de boerderij te Zeijerveld helemaal compleet te maken heeft bouwbedrijf Thijs aan de rechter zijde van de boerderij een grote rietgedekte schuur gebouwd. Hierin zijn aan de open voorzijde paardenboxen opgenomen.


Bouwbedrijf Thijs verbouwd natuurlijk niet alleen in Zeijerveld onder de rook van Assen
Bekijkt u ook eens het project: Nieuwbouw woning Eelde

Zoekt u een geschikte bouwbedrijf of aannemer voor uw verbouwing of nieuwbouw woning?
Neem dan vrijblijvend contact op met bouwbedrijf Thijs

Bouwgarant keurmerk
Politie Veilig Wonen Keurmerk
NVBU Keurmerk
Groen Bouwen Keurmerk
 
 
Hoofdstraat 6 - 9491 AE Zeijen - Gemeente Tynaarlo - Telefoon: 0592 - 291 608 - Fax: 0592 - 291 679 - info@bouwbedrijfthijs.nl